Φωτογραφία

Έλα μωρέ, στο Google είναι όλες τζάμπα

Φωτογραφία

Αυθεντικό και μοναδικό υλικό εγγυάται άρτια προβολή.

Βρισκόμαστε στην εποχή της εικόνας. Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με εκατοντάδες εικόνες που μεταφέρουν μηνύματα. Το φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζει τους πραγματικούς χώρους και τους πραγματικούς ανθρώπους μίας εταιρείας, βοηθάει τον πελάτη να συνδεθεί με την εταιρεία ή να ταυτιστεί με τους πρωταγωνιστές της διαφήμισής της.

Η φωτογραφία υπηρετεί έναν και μόνο σκοπό. Να δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης και να μεταφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε κάθε άνθρωπο που έρχεται σε επαφή μαζί της.
Το αυθεντικό φωτογραφικό υλικό χρησιμοποιείται σε όλες τις εφαρμογές επικοινωνίας και προώθησης
της εταιρείας εξασφαλίζοντας την μοναδικότητα και την επιτυχία της κάθε προωθητικής ενέργειας στην οποία συμπεριλαμβάνεται.

Οι Υπηρεσίες Μας

01

Ονομασία Επιχείρησης/Εταιρίας/Προϊόντος

Το Brand name είναι το όνομα της επιχείρησης με το οποίο συστήνεστε στο κοινό σας. Αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία προβολής σας στην αγορά.

02

Λογότυπος

Το Brand Logotype,είναι ο λογότυπος της επιχείρησής σας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ._ Είναι ο τύπος γραφής του ονόματος της επιχείρησης σας.

03

Σήμα

Το Brand Logo ή αλλιώς Trademark, είναι το ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ σας. Είναι το σχέδιο/εικονίδιο το οποίο συνοδεύει το όνομα της επιχείρησής σας.

04

Σλόγκαν

Το Tagline ή αλλιώς Slogan είναι η προωθητική φράση η οποία προσαρμόζετε και εφαρμόζετε σε όλες τις ενέργειες προβολής της επιχείρησης και των προϊόντων/υπηρεσιών της.

05

Εταιρική Ταυτότητα

H εταιρική ταυτότητα, (corporate identity), ήταν ο τρόπος με τον οποίο μια επιχείρηση παρουσιάζονταν στο κοινό της (όπως πελάτες, επενδυτές, προσωπικό).

06

Έντυπα

Φυλλάδιο/κατάλογος/φέιγ βολάν (Brochure), είναι όλα μορφές ενημερωτικών εντύπων τα οποία συνήθως υπηρετούν κάποια μορφή διαφήμισης.

07

Σήμανση εσωτερικού/εξωτερικού χώρου

ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ. H σήμανση μιας επιχείρησης έχει τεράστια σημασία και επιρροή στα συναισθήματα του κοινού της όπου και αν εμφανίζεται.

08

Συσκευασία

Οι συσκευασίες και οι ετικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους εμπόρους για να ενθαρρύνουν τους πιθανούς αγοραστές να αγοράσουν το προϊόν.

09

Διαφήμιση

Για να έχετε πραγματικά αποτελεσματικό μάρκετινγκ για το προϊόν ή την υπηρεσία σας, χρειάζεστε ένα προσεκτικά σχεδιασμένο μήνυμα που να ταιριάζει στο μέσο που επιλέγετε.